Ο εφησυχασμός της κοινωνίας, η αδράνεια και ο συμβιβασμός είναι η αχίλλειος πτέρνα της δημοκρατίας και των θεσμών της

fb

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

Aγαπητoί,  φίλες και  φίλοι

Η ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ  (www.epkodi.gr) προγραμματίζει, ενόψει και της  έναρξης εφαρμογής των ρυθμίσεων του τελευταίου ασφαλιστικού νόμου [(ν.4670/2020 «Ασφαλιστική μεταρρύθμιση και ψηφιακός μετασχηματισμός  Εθνικού φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-Ε.Φ.Κ.Α) και άλλες διατάξεις», ΦΕΚ Α΄43/28/2/2020], ημερίδα με θέμα:

«Ασφαλιστική μεταρρύθμιση και ψηφιακός μετασχηματισμός στην περίοδο της πανδημίας του Κορωνοϊού και των οικονομικών του επιπτώσεων: Προκλήσεις και διακυβεύματα».

Σκοπός της ημερίδας, που προγραμματίζεται να διεξαχθεί στην Αθήνα το προσεχές Φθινόπωρο, εφόσον ασφαλώς  το επιτρέψουν οι συνθήκες της περιόδου , είναι η ανάδειξη των μεγάλων προκλήσεων που δημιουργούνται στη μετακορωνοϊό εποχή, ειδικά στους τομείς της κοινωνικής ασφάλισης και του ψηφιακού μετασχηματισμού της χώρας. Ο εθνικός στόχος για έναν συνολικό στρατηγικό σχεδιασμό που θα απαντά στις προκλήσεις αυτές προϋποθέτει επαρκή ενημέρωση και ευρύτερο επιστημονικό και κοινωνικό διάλογο.  

Όσοι επιθυμούν να είναι εισηγητές ή να κάνουν παρέμβαση μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον αποστέλλοντας έως την 15η Ιουλίου 2020 το θέμα της εισήγησης ή της παρέμβασης με συνοπτική περιγραφή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.;

Για τυχόν πρόσθετες πληροφορίες  μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο της Ένωσης:  210 7222007.

Η Πρόεδρος
Δ.Ν. Άρτεμις Αναγνώστου – ΔεδούληΕπίτιμος Γενική Διευθύντρια Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων

Ο Αντιπρόεδρος 
Απόστολος ΠαπακωνσταντίνουΔ.Ν. Δικηγόρος

Διεύθυνση: Πατριάρχου Ιωακείμ 30 Αθήνα 10675 | Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: info@epkodi.gr

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων